HVOR MEGET KOSTER FRAGT?

Vi tilbyder Gratis Fragt i hele verden på alle bestillinger over 750kr, og en mulighed for Express Levering. Alle priser og leverings tider kan du se i tabellen ovenfor.

HVORDAN RETURNERE MAN?

Vi håber du elsker vores produkter, men skulle det ikke være tilfældet er det nemt at returnere. Du kan returnere ubrugte produkter, med tags, care labels og original emballage intakt, til os inden for 14 dage fra modtagelse, så returnere vi det fulde beløb fratrukket retur omkostning (Har du betalt for fragt ved bestillinge af produktet, returneres dette ikke). Blot følg linket nedenfor for at returnere.

Det koster 19 kr at returnere i Danmark, somdet fremgår af tabellen ovenfor. Du vil modtage dine penge return via samme betalingsløsninge som du købte produktet, og skal forventer 2-3 uger til ekspedition.

INTERNATIONALE RETUR ORDRE

RETUR FRA DANMARK

Skulle du have nogle spørgsmål ang. returnering of din ordre er du er du velkommen til at kontakte return@laaraswim.com

SHIPPING FAQS

HOR MEGET KOSTER FRAGT?

Vi til byder gratis fragt global på alle køb over 750 kr, køb under 750 kr bliver tillagt et fragt gebyr på 38 kr for fragt til Danmark (Se tabel ovenfor for gebyr i andre lande). Derudover tilbyder vi DHL Express Fragt for 90kr i Danmark.

SKAL JEG BETALE SKATTER OG AFGIFTER?

Der er ikke pålagt skatter og afgifter inden for EU. Alle forsendelsre uden for EU kan være pålagt evt. skatter og afgifter. Denne udgift er ikke inkluderet i prisen ved køb. Lokale myndigheder i kundens land vil vurdere evt. skatter og afgifter og orientere kunden om disse vi email eller telefon. Hvorvidt skatter og afgifter er pålagt afhænger af myndighederne i landet, og vi anbefaler at dette undersøges inden evt. køb. 

HVORNÅR SENDES MIT KØB?

Vi synes du skal have dit badetøj så hurtigt så muligt, derfor sender vi altid vare som er på lager inde for 1-2 hverdage efter bestillingen er gennemført (eller hvis det er en pre-order sendes på dato specificeret under produktet).

HVOR LAND TID TAGER LEVERIGN AF MIT KØB?

Levering i Danmark tager typist 1-2 hverdage (se tabel øverst på siden)

HVORDAN TRACKER JEG MIN BESTILLING?

Efter dit køb er gennemført vil du modtage en mail med information om din bestilling samt tracking nummer. Der kan dog gå lidt tid før før den første scanning er registreret, så du skal ikke blive nervøs hvis din pakker inden for de første 24 timer ikke er "in transit".

HVAD ER JERES RETUR POLITIK?

Vi håber du elsker vores produkter lige så meget som os, men er det ikke helt tilfældet eller vil du have det byttet er det meget nemt. Du kan altid returnere eller butte ubruget produkter, med tags, care labels, og original emballage, inden for 14 dage fra modtagelse og få det fulde beløb tilbage fratrukket retur gebyr (se gebyr i tabel øverst på siden).  Vil du returnere skal du blot følge linket øverst på siden for henholdsvis returnering fra Dansk eller international adresse, så får du en retur label du kan printe.