Laara Swim er et bæredygtigt og luksuriøst badetøjsbrand med base i København, som med udgangspunkt i komfort, kvalitet, design og bæredygtighed udvikler det lækreste badetøj. Udvalget af badetøj og strandtilbehør er designet og udformet til at holde, støtte, udforske og beskytte havet, dyrene og miljøet. Laara Swim er udviklet af havet til havet, udviklet fordi vi har respekt for vores omverden, respekt for os selv og hvordan vi ser ud, og ikke mindst fordi vi tør gøre noget aktivt for at ændre på forholdene.

Inspireret af danske og nordiske designsymboler og processer og i samarbejde med en af ​​de mest moderne og innovative tekstilproducenter i Italien, designer vi ikke kun enkelt og smukt badetøj i høj kvalitet og holdbarhed, men badetøj som efterlader os med et renere miljø. Faktisk anvender vi udelukkende nylon genanvendt fra de fibre, der findes i forladte fiskenet i havene omkring os. Du kan læse mere om processen her.

Vi elsker at tage ansvar for verden og naturen omkring os, at aktivt forfølge nye og mere bæredygtige måder at gøre tingene på uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Laara Swim designer badetøj til den virkelige verden. Badetøj, der giver dig mulighed for at være den mest modige, udforskende, selvsikre og smukke version af dig selv, uanset hvad du kaster dig ud i.

Laara Swim