Laara Swim
er et bæredygtigt og luksuriøst badetøjsbrand. Grundlagt med udgangspunkt i komfort, kvalitet og  design til alle kvindeformer. Udover at vi desginer elegant og smukt badetøj som skal støtte og være komfortable, går vi også meget op i at vores produkter er grundigt testet mod sol, solcreme, klor og salt.


Vi bekymrer os om vores planet.
Alt vores badetøj er ikke kun etisk fremstillet, men er så miljøvenligt, som det kan være. Vores badetøj er lavet af 78 % genbrugt italiensk ECONYL® nylon og 22 % elastan. ECONYL® nylon er 100 % genbrugsmateriale fra regenereret affald, inklusive havplastik, nylonrester og spøgelsesfiskenet og er 100 % genanvendeligt, hvilket betyder, at vi kan genbruge vores bikinier igen og igen, cool right!

Vi elsker tanken om at tage ansvar for verden og naturen omkring os, for aktivt at forfølge nye og mere bæredygtige måder at gøre tingene på uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Laara Swim skaber badetøj lavet til den virkelige verden. Badetøj, der gør dig i stand til at være modig, at udforske og forblive smuk som du er.Design & Kvalitet.
Vores brede udvalg af bæredygtigt badetøj og miljøvenligt strandtilbehør er designet og lavet til at holde, støtte, udforske og beskytte havet og dets arter. Det er vigtigt for os, at tøjet føles godt og holder længere. Vi fokuserer meget på håndværk for at sikre de længere holdbare stykker, dette er så meget bedre for vores planet.

Laara Swim er lavet af havet til havet, lavet fordi vi bekymrer os om verden, bekymrer os om hvordan vi ser ud, bekymrer os om at tage et aktivt standpunkt.

Brave & Beautiful